Tjänster

För oss är inget fotouppdrag för litet, eller för stort

Annonsbilder för begagnade bilar

Med bra fotograferingsrutiner, säkrad kvalité på efterbehandling och med snabb leverans kan vi säkerställa kundernas behov. Vi utgår ifrån en standardlösning men skräddarsyr varje uppdrag för ett effektivt flöde. Vi ljussätter bilarna med ett ljus som är flera 1000 gånger starkare än vanlig belysning. Allt för att framhäva bilens naturliga färg, minska reflektioner och skapa köplust.

Bilder till reklam, hemsidor och sociala medier

Vårt kombinerade bil- och fotointresse gett oss förmånen att få producera reklambilder till de största. Mercedes-Benz, Mazda, Volvo och ett flertal bilhandlare finns idag på vår meritlista. Tillsammans med samarbetspartners kan vi erhålla konkurrenskraftiga priser för reklamkampanjer.

Fotografering av showroom, lokal och anställda

Välkomnande bilder av utställningshallen kommer att dra folk in i butiken, samtidigt som ditt företag får ett professionellt utseende. Vi har kompetens och utrustning för att göra bra bilder både exteriört och interiört. Bilderna justeras senare med vinklar, färger, kontraster och ljus – så de gör sitt bästa i tryck och digitala medier.

Bilfoto erbjuder våra kunder utmärkta lösningar för porträttbilder på de anställda. Alla våra fotografer är kapabla att skapa professionella porträtt för användning på webbplatser, visitkort, etc. På så sätt kan vi även lätt fotografera nya medarbetare i samma stil.
Fotografering av showroom, lokal och personer

Tack vare sociala medier är det idag mycket enklare kelt att fylla upp en butik med potentiella kunder. Med bra bilder skapar vi attraktion som leder till att betraktaren senare kommer som besökare. Med hjälp av en digital kampanj kan man både styra över när och vilka man vill ska komma.

Event- och pressfotografering

I dagens kommunikationssamhälle behöver inte en invigning eller produktlansering inte locka lika många besökare fysiskt. Det viktiga är att de får ta del när det passar dem. Se till så att ni inte lämnar något åt slumpen, låt era invigningar, modell-lanseringar m.m. dokumenteras med känsla och perfektion. Vi vet hur man får ett 2 timmars-event att leva i veckor.